Det här är Sabina

Med 20 års erfarenhet av att leda andra inom träning för resultat är Sabina Dufberg mycket mer än sitt namn och varumärke. Hon är en källa till hållbar livsstil där kost träning och det mentala är en del av vardagsglädjen och goda resultat är belöningen.

För Sabina handlar det om att leva som man lär utan att ge avkall på livet njutningen och passionen. Att utstråla sin kompetens och inte bara prata om den. Att våga stå för resultat som särskiljer från det brus som finns i träningsbranschen.

NYHET HOS BEAUTY BAR

Nu kan vi erbjuda dig möjligheten att köpa värdebevis till Sabina Dufbergs tränings app. Stronger Better You.

I videon nedan får du en grundlig genomgång av Sabina om vad du får med appen, och hur du skall lära dig att leva och träna med den.

 

Med bred erfarenhet, från management och ledarskap på KTH till utbildning inom idrottspsykologi och mindfulness samt otaliga utbildningar inom träning och kost har hennes arbete bestått av att utbilda andra tränare till att coacha allt ifrån elitidrottare till rehabiliteringspatienter.

Under sina år har även uppbyggnad och drift av flertalet hälso- och fitnessanläggningar gett Sabina en god inblick i hälsoekonomi och ledarskap ur ett större perspektiv.

Här hittar du en unik möjlighet att ta del av Sabinas kunskaper och råd för att nå en livsstil som du själv vill uppnå.

Det här är din konkreta guide till att skapa balans i livet och navigera rätt gällande kost, träning och vila/återhämtning. 80/20-metoden innebär att du 80 procent av tiden bör leva hälsosamt, medan du skapar utrymme för 20 procent av det vi brukar kallar för livets goda.

Att vara i ditt livs form handlar inte om förbud, att ständigt vara på diet och stressa iväg till timslånga träningspass. Nej, här förespråkas livsnjutning, ett glas vin då och då, en riktigt god efterrätt, socialt umgänge men framförallt en realistisk syn på kroppen genom ett fokuserat mindset.

Boken hjälper dig att effektivisera din vardagsmotion, få en större medvetenhet om mat genom näringslära och träna på att vila. Det är en metod för alla som har tröttnat på jojobantning, humörsvängningar, låg energi och uteblivna träningsresultat. Hög igenkänning, humor och självdistans varvas med coaching i toppklass.

Är du den som har ordning på din halsa och ditt liv men önskar komma vidare; bli starkare, få bättre resultat av alla slitsamma timmar på gymmet och ditt perfekta kostschema? Eller tillhör du typen som gång på gång bestämmer dig för att ta tag i ditt liv och sager till dig själv: Jag måste börja träna mer, äta bättre, gå ner i vikt, stressa mindre?

Är du kanske den som alltid hoppar på varje ny diettrend och sedan hoppar av dem lika snabbt igen?

Med boken Tänk om, tänk rätt! beskriver hälsocoachen Sabina Dufberg hur du kan nå dina individuella mål med hjälp av vetenskap, tips och konkreta övningar. Boken hjälper dig bokstavligen att ta kontroll över din kropp, inifrån och ut: Elite Brain Training och mindfulness för ett ökat medvetande och inre ro, samt kostråd och träningstips för en hälsosam och stark kropp.

Den bästa träningen är den som blir av! är något som träningscoachen Sabina Dufberg ofta säger till sina kunder. Det har hon tagit till vara på i sin träningsbok Snygg & stark – den ultimata träningsguiden!.

Här delar Sabina med sig av enkla träningspass som kan utföras hemma, i naturen, på resan eller vart du än befinner dig. Nu finns det inte längre några ursäkter du behöver inga redskap annat än din egen kropp och kanske en trevlig träningskamrat. Boken är upplagd medövningar för både kondition, styrka och stabilitet som en helhetsträning för hela kroppen.

SABINA DUFBERG är en av de främsta i Sverige inom sitt yrke som tränare och coach och har över tjugo års erfarenhet av branschen. Hon är även en aktiv föreläsare inom träning och hälsa, men främst känner vi nog igen henne som träningscoach i tv-programmet Biggest Loser.

 

Vill du träna med Sabina Dufberg?

Sabina är en uppskattad Coach som arrangerar träningshelger och träningsresor året runt.

Vill få hjälp att komma igång? Vill du ta del av den filosofi som Sabina både lär ut och lever efter själv så kan du besöka Sabinas hemsida och ta del av träningsschemat.

till sabinadufberg.com

följ Sabina Dufberg på instagram

Instagram has returned invalid data.