Beauty Bar är ett samarbete med Svenska skönhetssalonger

E – Handel innebär en stor investering och konsumerar mycket tid och energi i ambitionen att tillhandahålla bra service, korta och kostnadseffektiva leveranser.
För en lokal salong så blir det svårt att upprätthålla den servicen samtidigt som alla medarbetare sitter i behandlingar under dagarna.

Därför ingår Beauty Bar i partnerskap med skönhetssalonger som vill kunna erbjuda hela sin marknad tillgång till högklassiga hudvårdsprodukter. Givetvis uppmuntrar vi dig att besöka din salong regelbundet och göra din inköp på plats. Men det finns tillfällen då tiden inte räcker till. Då är detta ett komplement. Alla försäljning som sker efter att du har besökt salongens presentationssida här kommer att gynna salongen ekonomiskt.

Ett annat perspektiv är att du aldrig besökt en salong, och du skulle vilja få professionell hjälp med din hud, och kanske få till en konsultation.
Då har du en lista med diplomerade / Auktoriserade hudterapeuter till ditt förfogande.

Så varmt välkommen. 

Auktoriserade hudterapeuter till din service!

Salongerna som presenteras här nedan är auktoriserade återförsäljare av de varumärken som Beauty Bar erbjuder. 

Beauty bar är en förlängd arm till Svenska skönhetssalonger som vill öka sin tillgänglighet och kunna erbjuda bra service och snabba leveranser att hudvårdsprodukter till sina kunder. 

Här nedan kan du besöka en salong nära dig och boka konsultation via telefon eller e-post. Tillsammans med terapeuten hittar ni en lösning som passar din hud bäst. Salongen kommer sedan att skicka dig en länk som innebär att vid köp, så kommer Beauty Bar att dela med sig av lönsamheten på de produkterna med den hudterapeuten som du har fått råd av.

Vi tycker det här är ett bra sätt att ge stöd till Svenska skönhetssalonger som levererar ansiktsbehandlingar i världsklass med gedigen utbildning, samtidigt som dom inte lägger hela sitt fokus på IT utveckling.

Salonger i samarbete med Beauty Bar