Grundaren till Palina är Lina Ivarsson, makeup-artist med 17 års erfarenhet från olika makeup-uppdrag och salongverksamhet. Linas brinnande intresse för hudhälsa, gjorde att hon började se sig om efter ett hudvänligare alternativ än de sminkmär-ken hon tidigare kommit i kontakt med. Sökandet pågick länge, men ingenstans fanns de produkter som uppfyllde Linas högt uppställda krav.
Palina ger dig det bästa av två världar
Lina ville ha det bästa av två världar – och skapade Palina! Palina kombinerar de bästa sminkegenskaperna med hudvänliga ingredienser. Båda delarna är lika viktiga.

Palinas produkter vårdar din hud

Palinas produkter är fria från mineraloljor, s.d-alkoholer, tilltäppande- och irriterande ingredienser. De är dessutom berikade med återfuktande, lugnande och antiinflammatoriska ingredienser. Det är helt enkelt bättre för huden att använda Palinas makeup, än att vara osminkad!
Tack vare hög kvalitet på pigmenten och produkternas övriga ingredienser, krävs minimal insats för att få ett snyggt och hållbart resultat. Palinas hudvänliga produkter tillfredsställer såväl hudterapeuten, makeup-artisten och den medvetna konsumenten. Vårt mål är att göra världens bästa skönhetsprodukter och hjälpa våra användare att bli sin bästa version av sig själv!

Etiska produkter

Vår policy på Palina AB, är att våra produkter ska vara bra för huden, påverka miljön i så lite utsträckning som möjligt samt framställas på ett etiskt sätt. Därför har vi valt att förlägga tillverkningen i EU (Italien), och hos fabriker som uppfyller GMP (Good Manufacturing Practices).
Vi besöker personligen samtliga fabriker för att försäkra oss om att arbets-villkoren och tillverkningen är bra. Vi är stolta över våra samarbetspart-ners, och har valt dom med stor omsorg på grund av deras värderingar, kvalitet och know-how/långa erfarenhet, framför en lägre prissättning.

Palina syns!

Palina har på kort tid blivit ett av Sveriges mest uppmärksammade och uppskattade skönhetsmärken. Vi syns regelbundet i media och bloggar, samt annonserar i ledande magasin. Vi har varit officiell samarbetspartner och sminkat artisterna på bl.a. Ladies Night, Diggiloo samt Jill Johnsons show. Många kända profiler använder Palina, såsom hollywoodfruarna Åsa Vesterlund och Maria Montazami.

Palina Skin Philosophy

Äntligen kan vi även erbjuda avancerad och resultatinriktad hudvård med smidigt koncept som enkelt anpassas till alla dina olika kundtyper. Palina Skin Philosophy har redan blivit en storfavorit bland bloggare, influcencers och skönhetsjournalister och fått högsta betyg i olika tester! Palina Skin Philosophy utsågs till ÅRETS SVENSKA HUDVÅRDSLANSERING 2018 och vann brasnchens ”beauty-Osacar”!

BRYN

andra kategorier

senaste inläggen