Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd. är en tillverkare av toppmoderna, sofistikerade, innovativa hudvårdsprodukter som stöds av mer än 50 års erfarenhet och forskning.

Företaget, grundat 1990, har sina rötter i ett familjeföretag som sedan sjuttiotalet varit verksamt som högt respekterade konsulter till kosmetikindustrin och tillförlitliga leverantörer av högkvalitativa råvaror.

Vid Dr. Kadir laboratorier utvecklar och producerar man produkter enligt behov och kvalitetsstandarder för förstklassiga skönhetssalonger. Laboratorierna är certifierade enligt ISO 9001/2008 och ISO 22716 (GMP), och alla produkter är registrerade och licensierade av nödvändiga myndigheter.

Företagets struktur gör att vi kan vara mycket flexibla och snabbt svara på marknadens behov, inklusive utveckling av nya produkter med kort varsel jämfört med större organisationer.
Vi är mycket medvetna om miljö och etiska frågor. Starkt tro på ekologiska val av ingredienser.

Dr Kadir exporteras över hela världen.

Företaget ägs och drivs av Dr. Ron kadir, som fick sin doktorsexamen från Tel Aviv University 1987 för sin forskning inom hudpermeation.
Dr. Kadir genomförde forskningsprojekt i Leiden University, Nederländerna och i Bradford University, Storbritannien, i samarbete med läkemedelsindustrin, inom området transderma läkemedelsleverans och har publicerat många vetenskapliga artiklar.

 

 

 

Besök butiken