Vetenskapliga och innovativa hudvårdsprodukter som moderniserats för att passa livsstilen för dagens konsumenter.
Cliniccare är en hudvårdsserie som förändrar en bransch som sett mycket liten utveckling de senaste 100 åren. En innovativ hudvårdsserie
som är designad att erbjuda det senaste och mest avancerade av tillgängliga teknologier för kunder i alla åldrar, kön och hudtyp.

Cliniccare är en produkt som erbjuder omedelbar hudföryngring. Samtliga produkter från Cliniccare är formulerade med den
senaste teknologin för ett injektionsfritt system att leverera aktiva ingredienser för att behandla huden på det säkraste och mest effektiva sättet möjligt.

Aktiva ingredienser i Cliniccare har alltid ett stöd i den moderna forskningen och formulerad med aktiva ingredienser som inte bara skall bromsa åldrandet i huden, utan även reversera och skydda huden från framtida skador. Hudvården från Cliniccare innehåller vårdande och regenerativa produkter som skall förse huden med det specifika stödet den behöver för att bibehålla sig ungdomlig och återställa det som förlorats genom för tidigt åldrande.

Cliniccare hemvård är designad för att användas dagligen morgon och kväll för alla hud typer, alltid med en känsla fräschör och lyster. Det med både återuppbyggande egenskaper och en intensiv återfuktande effekt.

Cliniccare är utan konkurrens en av världens mest kraftfulla och hygieniska hudvårdsserier tillgänglig.
En produktserie som tar världens mest avancerade forskning till vardagen. Där traditionell hudvård levereras i behållare som är öppna för syre och bakterier till produkten när dom öppnats.
Cliniccare erbjuder en fräsch, perfekt doserad dos varje gång. Helt idealiskt för dagens livsstilar.

Cliniccare är en av världens bästa hudvårdsserier!

Lågmolekylär hyaluronsyra är en av de huvudsakliga komponenterna i hudvårdsserien från CLINICCARE. Hyaluronsyra spelar en vital roll i de metaboliska processerna så som interaktion mellan celler och synteser. Den bidrar till att öka immuniteten i hudcellerna och motverkar infektioner.

En av dess viktigaste egenskaper är att binda fukt, – Upp till 1000 gånger sin egen vikt. Mängden hyaluronsyra i huden är direkt påverkande för hudens egen förmåga att reparera sig själv. Olyckligtvis minskar de nivåerna med åldern. vilket lämnar din hud mer oskyddad för föroreningar och orenheter samt
att alla processer som kräver hyaluronsyra försämras.

Av just den anledningen är det så viktigt att en Anti Age produkt innehåller hyaluronsyra. En utmaning med hyaluronsyran är att dess molekylstorlek är 3000 nanometer i diameter medan det intercellulära utrymmet (Avståndet mellan hudcellerna) är ca 100 nanometer. Det gör det omöjligt för konventionell
hyaluronsyra att penetrera djupare ned i huden. Till nyligen har det endast varit möjligt att penetrera huden med hjälp av injektioner av hyaluronsyra.
I dag har Japanska forskare lyckats utveckla en hyaluronsyra som är endast 5 nanometer i diameter med höga joniseringsnivåer, vilket innebär att den har förmågan att nå djupt ned i hudlagret utan att behöva injeceras.

Titta på produkter