Traditionella hudvårdsrutiner med avancerade ingredienser

Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd. är en tillverkare av toppmoderna, sofistikerade, innovativa  hudvårdsprodukter som stöds av mer än 50 års erfarenhet och forskning.

Företaget, grundat 1990, har sina rötter i ett familjeföretag som sedan sjuttiotalet varit verksamt som högt respekterade konsulter till kosmetikindustrin och tillförlitliga leverantörer av högkvalitativa råvaror.

Vid Dr. Kadir laboratorier utvecklar och producerar man produkter enligt behov och kvalitetsstandarder för förstklassiga skönhetssalonger. Laboratorierna är certifierade enligt ISO 9001/2008 och ISO 22716 (GMP), och alla produkter är registrerade och licensierade av nödvändiga myndigheter.

Företagets struktur gör att vi kan vara mycket flexibla och snabbt svara på marknadens behov, inklusive utveckling av nya produkter med kort varsel jämfört med större organisationer.
Vi är mycket medvetna om miljö och etiska frågor. Starkt tro på ekologiska val av ingredienser.

Dr Kadir exporteras över hela världen.

B3 för problemhud

Niacinamid (vitamin B3) har imponerande effekt på huden. En av de viktigaste kosmetiska fördelarna med ingrediensen är den positiva effekt den har visat sig ha på en mer problematisk hud. En central del är att niacinamid har visat sig särskilt effektiva egenskaper på att påverka talg produktionen.

B3 är en komplett serie som stödjer den känsliga huden med mycket rodnader.

Den passar hud i alla åldersgrupper.
Men särskilt en yngre målgrupp från 15 år och uppåt.

 

CREATIVE – För en åldrande yttorr hud

I Creative hudvårdsserie har man val att använda dom mest avancerade aktiva ingredienserna man nyligen utvecklat och lanserat.

• En helt ny generation av hudkräm med djup effekt på hudens struktur (lågmolekylär hyaluronsyra, AQUAXYL)
• En helt ny generation av aktiva ingredienser (Matrixyl SYNTHE’6, IDEALIFT) för att minimera rynkor.
• Växt stamceller för att stödja de hudens egna celler (PHYTOCELLTECH Argan).
• Nya kraftfulla antioxidanter mot synliga tecken på det oxidativa åldrandet (CHROMOCARE).

Creative är en serie som passar alla hudtyper, men med extra fokus på den lite mer yttorra och känsliga huden

 

HYALU-RON – För en torr åldrande hud.

 

Hyalu-Ron-serien innehåller hyaluronsyra som produceras genom biotekniska processer från råmaterial av vegetabiliskt ursprung.

Produkterna innehåller hyaluronsyra med olika molekylvikt. Varje storlek av molekylen har en specifik effekt på vävnaden. Den huvudsakliga aktiva ingrediensen (Primhyal 3K) innehåller LMW HA med bio-mimetiska effekter:

  • Att stärka hudens naturliga försvar genom att inducera frisättningen av egna antibakteriella peptider.
  • Att förbättra biomekaniska egenskaperna hos huden – hudens fasthet.
  • Regenerering av matriskomponenterna (stimulans av kollagen och hyaluronsyraproduktion) och minimera rynkor.

 

 

DEEP RESTORE – För mogen hud

Deep Restore serien är formulerad för effektivitet. Den har utvecklats speciellt för att återställa den mogna huden. Serien bygger på en unik kombination av aktiva ingredienser med bevisad effekt vid behandling av olika symptom som är förknippade med åldrande av huden och fotoåldrande:

BIOME – CALMINE – För en känsligare hud

Hudens mikrobiom eller mikroflora är en samling av mikroorganismer som lever på vår hud, bakterier, svampar, virus och kvalster. Huden är den näst vanligaste platsen för mikroorganismer vid sidan av tarmen. De flesta av dessa mikroorganismer är ofarliga eller till och med fördelaktiga. Bakterier är överlägset de vanligaste hudmikroorganismerna.

Biome-Calmine-serien innehåller effektiva koncentrationer av probiotiska och prebiotiska aktiva ingredienser tillsammans med ett särskilt rött algaxtrakt som erbjuder effektiv anti-rynkverkan.

EXCLUSIVE RESTORE
Den mest avancerade och exklusiva serien i Sortimentet från Dr. Kadir.

Exclusive Restore-serien innehåller produkter med ingredienser som skall ge en mer betydande effekt på din hud.

Produkterna är utvecklade för att användas i kombination och som effektivt komplement till andra produkter så som Deep Restore, Hyalu-Ron, Creative, och även andra serier och varumärken för att intensifiera och förstärka resultatet av din hudvård.

MASKER OCH ÖVRIGA PRODUKTER

 

Andra kategorier

Latest blog posts