Vegansk hudvård CLINICCARE

Vegansk hudvård på Beauty-bar.

Alla våra tre hudvårdskit från Cliniccare är helt veganska! Och det är verkligen dags att lyfta dessa produkter. Resultaten från rutiner med just dessa produkter är magiska.

Och nu undrar ni säkert varför dessa veganska produkter är så bra?

 

Resultat efter tre månaders användning av PURE-serien.

Dessa veganska produkter gör, som ni ser, verkligen underverk! Detta är som sagt resultatet efter tre månaders användning av PURE-serien. Huden hittar verkligen sitt rätta “jag” och blir enormt lugn.

Förklaring och ingredienser. 

Hyaluronsyra med låg molekylvikt är en av de grundläggande komponenterna i CLINICCARE-hudvård. Hyaluronsyra spelar en viktig roll i metaboliska processer som cellinteraktion och syntes. Det bidrar till att skydda cellimmunitet och hjälper till att förebygga infektioner. En av dess viktigaste egenskaper är dess förmåga att behålla fukt – upp till 1000 gånger själva syrans vikt. Naturlig reparation av hudceller är direkt beroende av halter av hyaluronsyra, som tyvärr minskar när du ålder. Detta gör huden mer mottaglig för toxiner och alla processer som kräver hyaluronsyra försämras. Det är därför det är så viktigt för åldersdriven formler att inkludera hyaluronsyra.
Problemet med att absorbera konventionell hyaluronsyra är att dess molekyler är 3000 nanometer i diameter medan intercellulärt utrymme endast är omkring 100 nanometer. Detta gör det omöjligt för konventionella hyaluronsyramolekyler att tränga in i djupare nivåer av huden. CLINICCARE-produkter inkluderar hyaluronsyra med låg molekylvikt med molekyler bara 5 nanometer breda med höga joniseringsnivåer också, vilket innebär att den kan nå djupt in i huden utan att behöva
injektion.

Här ser ni hur man enkelt applicerar Cliniccare X3M EGF PURE mask.

Ett tips är att man använder masken på kvällen innan läggdags, efter ca 20 min tar du bort masken och låter alla aktiva ämnen verka under hela natten. Känslan dagen efter blir helt underbar!

Vad passar din hud bäst?

PURE – lugnande produkter för känslig och orolig hud. Antiinflammatorisk och pore kontraktionseffekt, reglerar produktionen av talg och smälter hudens struktur.

GLOW – produktlinjen förhindrar onödig pigmentering, blockerar åldringsmekanismerna, vilket ger en antioxidant. närande och lugnande effekt Det återställer trött och tråkig hud skadad av mycket sol och överdriven stress.

REFRESH – antioxidantrika produkter som ger dig en djup och långvarig välhydrerad hud. En starkt koncentrerad kombination av aktiva ingredienser bidrar till att förbättra metaboliska processer i celler och stimulera kollagensyntes. Linjen regenererar vävnad och ger lugnande effekter.

Ha en härlig måndag! Och glöm inte, har ni frågor eller funderingar, maila oss på info@beauty-bar.se

Lämna ett svar