Rutiner för glow och lyster

Med många månader av mörker och kyla så blir huden lätt torr och matt, och kanske utan att överdriva helt utan glow. Här kommer lite tips om hur du kan göra för att få lite glow och lyster i dessa vintermånader.

  1. -Det viktigast av allt är RENGÖRING. Morgon OCH kväll. Det är A och O för en frisk och hälsosam hy.
  2. -Ha ett hudvårdskit som passar just din hy och införa en bra hudvårdsrutin morgon och kväll.
  3. -Beroende på hur mycket fukt din hy behöver under dessa kalla månader så är det bra att tillföra extra fukt. Och detta kan man göra med en bra toner. Då kan man, några tillfällen i veckan boozta huden med tonern. Så i stället för att du applicerar tonern en gång, så applicerar du tonern tills huden blir “mättad”, upp till sju-åtta gånger.
  4. -Sist men inte minst, en spa-dag i veckan. Rengör hyn, peela lite lätt, och rengör igen. Därefter applicerar du en bra ansiktsmask som passar för just dig.

Dessa tips kommer göra stor skillnad

och du kommer se förändringen

redan efter några dagar.

 

Lämna ett svar