The Ocean Cleanup

Upload Image...

ÖVER 5 TRILLIONER DELAR AV PLAST SKRÄP  I OCEANEN

Skräp ackumuleras i 5 st sk. “Pacific Garbage Patch”, den största är den stora Pacific Garbage Patch, som ligger mellan Hawaii och Kalifornien. Där om det lämnas bara blir kvar och cirkulerar, vilket leder till att plasten kommer att påverka våra ekosystem, hälsa och ekonomier. Att lösa det kräver en kombination av att stänga av källan till ny plast och att städa upp det som redan har ackumulerats i havet.

Beauty Bar tillsammans med Mimass AB vill bidra till ett renare hav.

Vi vill bidra till att rensa haven från plastpartiklar och valt att donera en del av förtjänsterna på ett urval produkter till The Ocean Cleanup

Via vår leverantör: mimass.se för terapeuter, vår webbshop: Beauty-Bar.se för konsument & anslutna affiliates, vill vi på Beauty Bar stödja jobbet med att rensa upp haven från plastpartiklar.

Vi är alla medvetna om det ökade problemet med plast i våra hav som förstör för det marina livet och alla de levande ting som bor där.
Vi är också medvetna om att skönhetsindustrin är en bidragande faktor till detta…

Vi uppmanar därför alla att återvinna sina tomma emballage, plasttuber och glasflaskor. Men vi vill även vara med och stödja det arbetet som The
Ocean Cleanup gör, och kommer därför att donera 50%* av överskottet av våra nya ansiktsmasker på tub fram till den 1 / 6-2019.

Följ utvecklingen här på hemsidan:
Donerat: 2019-01-22      100 €

Följande produkter stödjer The Ocean Clean Up

Lämna ett svar