NYHET – Cliniccare Hudvård på Beauty Bar

En av världens mest avancerade hudvårdsserier!

Cliniccare lanserades på den svenska marknaden redan 2013 och har sedan dess vunnit många hudterapeuters förtroende. Redan 2014 uppmärksammades serien av Linnéa Öst och tidningen Tara där produkten fick utmärkelsen “Årets Hudvårdsserie” D.v.s hela serien fick uppmärksamhet för sin funktion och sina resultat.

Sedan 2014 har serien enbart funnits tillgänglig hos salonger runt om i Sverige. I dag representeras märket av ca: 150 hudvårdssalonger i hela landet.

Cliniccare är inte enbart en hudvårdsserie för hemvård, utan ett komplett behandlingsprogram för diplomerade och auktoriserade hudvårdsterapeuter med diplom från någon av de godkända hudvårdsskolorna i Sverige.

Världens just nu snabbast växande varumärke inom skönhetsindustrin

2013 när Cliniccare lanserades var märke nytt på världsmarknaden och fanns representerat i 6 länder totalt. I dag 2018 så finns Cliniccare representerat i 42 länder runtom i hela världen, Europa, Mellan Östern, Östländer och Asien.

Vad gör Cliniccare till en så speciell serie?

Genom att använda sig av de senaste rönen inom utvecklandet av ingredienser och med kunskap omkring var forskningen har nått i fråga om kunskaper i hudens fysiologi så har Cliniccare utvecklat en produkt som genom sin extremt avancerade molekylteknologi möjliggör penetration i huden.

Innehållet i Cliniccare är utvecklat för att verka dermatologiskt säkert. Allt för att vi skall möta alla behov och känsligheter i olika tillstånd i huden.

 

Cliniccare erbjuder effektivitet i kombination med enkelhet.

Cliniccare bygger på en mycket enkel serie där fokus i alla lägen handlar om att motverka hudens åldrande.
Serien bygger på tre olika linjer.

REFRESH
Refresh passar alla hudtyper och åldrar.
Inriktningen för serien är att återfukta, Minimera linjer och porer.

PURE
Pure har samma egenskaper så som Refresh, med tillägg för en känslig hud, där man adderar ingredienser som skall verka mot hud som rodnar lätt, eller lätt blir inflammerad. 

GLOW
Glow erbjuder även den detsamma som Refresh med tillägg av ingredienser som har till syfte att minska pigmenteringar och missfärgningar i huden.

Sedan till alla dessa serier så kan du använda rengöring, make-up remover, ögonkräm och SPF produkter utan att oroa dig för eventuell hudtyp.

Produkterna är fria från Ph Sänkande ingredienser vilket borgar för en säker och trygg produkt som kommer ge dig mycket positiva resultat över tid.

Lär dig mer om Cliniccares produkter

Lämna ett svar